rotation
Menu Sluiten
Aperitief 2017: mini wordt de nieuwe trend! Terug

Aperitief 2017: mini wordt de nieuwe trend!

De experts in food trends zijn formeel: in 2017 krijgen de aperitiefhapjes een miniformaat. ‘Mini’ is een geniaal idee dat het aperitiefhapje niet enkel lekker maakt maar ook leuk doet ogen. Zullen we het even tonen?

Mini vol au vent

Klassiekers op kleine schaal

Mini vol-au-vent met Maredsous®

Het concept is heel eenvoudig, maar gegarandeerd origineel: je favoriet gerecht verkleinen tot minihapje. En dat is oneindig toepasbaar. Elk recept dat je beheerst op schaal van een normaal bord, is realiseerbaar als mini-aperitiefhapje. Laat je verbeelding werken, je gasten zullen beslist onder de indruk zijn!

Mini hamburgers

Klein is fijn!

Mini hamburgers met Maredsous® Emmental Grand Cru

Wat geldt voor pups en jonge katjes, geldt ook voor de keuken: hoe kleiner hoe leuker om naar te kijken. Bovendien keren we terug naar onze kindertijd tijdens het aperitief en misschien krijgen we zin om het poppenservies weer boven te halen om deze mini-burger op te eten. Het is leuk, het is lekker en het is ludiek!

Duivelse Mini Pizza’s

Meer mini, meer gezelligheid

Duivelse Mini Pizza’s

Een pizza in twintig stukjes snijden, een cake in sneetjes waarvan we vierkante blokjes maken, een club sandwich in halve driehoekjes… Stop, leg je mes weg en ga over in mini-modus… Het aperitief wordt des te gezelliger.

Je hebt het begrepen, dit jaar moet je volledig mini denken voor het aperitief. En voor een maximum aan smaken zullen de Maredsous® kazen echte troeven zijn!